ADRESA: B-dul A.I. Cuza, nr. 3B, Slatina, Judetul Olt

Sunt MAI cool,…citesc, scriu, pictez!

Biblioteca Judeţeană Olt „Ion Minulescu”- Slatina organizează, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărții și a Drepturilor de Autor sărbătorită în 23 aprilie, marcând, totodată, și Ziua Bibliotecarului, Concursul de poezie, proză și desen: „Sunt MAI cool,…citesc, scriu, pictez!”

Tema concursului: „Vrăjit de flori!” (Încă din cele mai vechi timpuri, florile au ocupat un loc special în opera poeților, artiștilor și scriitorilor din întreaga lume.)

REGULAMENT DE PARTICIPARE
La acest concurs pot participa copii și tineri, cu vârsta între 8 și 18 ani, aparținând școlilor din Municipiul Slatina și județul Olt, care au preocupări literare și artistice, dorind să-și prezinte creațiile într-o competiție.

DEPUNEREA LUCRĂRILOR
Lucrările pot fi trimise prin corespondență sau depuse la Sediul central al Bibliotecii Județene „Ion Minulescu”, Bld. A. I. Cuza, Nr. 3B, etajul I – secretariat, până în 24 mai 2021.

ETAPELE DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI:
– PRIMIREA LUCRĂRILOR: 26 aprilie – 24 mai 2021;
– EVALUAREA ȘI CENTRALIZAREA LUCRĂRILOR: 25 mai – 28 mai 2021;
– COMUNICAREA REZULTATELOR, 31 mai 2021;

Evaluarea lucrărilor/jurizarea se face pe cele trei secțiuni (poezie, proză, desen), pe trei categorii de vârstă: 8-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani.

Atașăm afișul și regulamentul.

CITEȘTE REGULAMENTUL!

Luna Mai, o lună cu o abordare creativă - dacă sună tentant, PARTICIPĂ! 


Descarca Afis concurs de poezie, proza si desen.pdf (579 KB)
Descarca Regulament concurs de poezie, proza si desen.pdf (317 KB)